Egal echitabil la Urziceni

0

Adevăratul derby al  rundei a patra din Liga 1 s-a terminat nedecis sâmbătă seară, la Urziceni. Campioana stagiunii trecute, Unirea Urziceni, şi-a păstrat nepătat blazonul în faţa vicecampioanei FC Timişoara, după un meci cu de toate pentru toţi fanii.

Oaspeţii au evoluat cu banderole albe, în semn de protest pentru delegarea la meci a centralului Alexandru Deaconu, considerat de Marian Iancu arbitrul de casă al Unirii.

Primul moment cheie al meciului l-a reprezentat golul pe care l-a înscris Arman Karamyan în minutul 18, după un debut în forţă al bănăţenilor. Deaconu a anulat corect reuşita armeanului, pe motiv de ofsaid. Pădureţu a cerut penalty la un presupus contact în careul lui Pantilimon, iar pe Alexa l-au lăsat nervii şi a plecat la vestiare cu şase minute înaintea ultimului fluier, după ce l-a apostrofat pe Bourceanu.

Finalul le-a aparţinut campionilor, la care Semedo a debutat cu un joc foarte bun, dar dominarea categorică nu s-a concretizat pe tabelă, mai ales din cauza modului în care ialomiţenii au jucat fazele fixe.

Ovidiu Sabău a pus rezultatul final pe lipsa de concentrare a elevilor săi, dar a recunoscut că la Urziceni se câştigă foarte greu, în condiţiile în care defensiva închide foarte bine culoarele spre poarta lui Arlauskis.

Unirea Urziceni a terminat etapa pe locul şapte şi va merge vineri la Galaţi pentru meciul cu Oţelul. Până atunci însă, campionii României vor trece prin emoţiile tragerii la sorţi a grupelor Ligii Campionilor. Evenimentul va avea loc la Monte Carlo joi seară de la ora 19,00 ora României.

Robert Viorel Dinca

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.