Euro întâlnire: Victor Negrescu – Martin Schulz

0

bffhftrt

Europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu a avut marţi o întrevedere cu Preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz.
În cadrul discuţiei, Martin Schulz a subliniat că susţine aderarea României la Spaţiul Schengen, având în vedere că toate condiţiile tehnice au fost întrunite. Totodată, Preşedintele Parlamentului European a afirmat că accederea României în Schengen este un drept care nu poate fi interzis.
În opinia euro parlamentarului PSD, cu origini în Ialomiţa, România şi Bulgaria şi-au câştigat dreptul de a face parte din spaţiul Schengen.
De asemenea, Martin Schulz s-a arătat de acord cu propunerea europarlamentarului PSD de a organiza întâlniri anuale între membrii tineri ai Parlamentului European şi cei ai parlamentelor naţionale din toate statele membre ale UE, pe teme de interes pentru tineretul de astăzi.
Victor Negrescu a fost ales, în septembrie 2014, în board-ul EU40, reţeaua eurodeputaţilor sub 40 de ani din Parlamentul European. Totodată, Victor Negrescu coordonează activitatea grupului S&D40, format din europarlamentarii social-democraţi sub 40 de ani din actuala legislatură.
Cu prilejul întâlnirii, europarlmentarul PSD i-a făcut cadou lui Martin Schulz un ziar în limba germană datând din anul 1857, în stare perfectă – „Transilvania Siebenburger”.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.