Exodul de la Unirea Urziceni continuă în ritm accelerat

0
După ce şase dintre componenţii echipei ialomiţene au trecut în tabăra stelistă, astăzi alţi trei jucători negociază cu FC Vaslui. Surpriza cea mai mare o constituie posibila trecere a fundaşului Vasile Maftei în lotul moldovenilor, după ce iniţial se vehiculase varianta Kuban Krasnodar. Alături de Maftei, la Vaslui ar putea ajunge şi jucătorul emblemă al clubului din Urziceni, Epaminonda Nicu, singurul din lotul fostei campioane care a evoluat la echipa ialomiţeană încă de pe vremea când aceasta evolua în eşalonul trei.
Maftei şi Nicu vor fi colegi la gruparea moldoveană cu Sorin Frunză, venit la Urziceni în urmă cu doi ani, tocmai de la echipa finanţată de Adrian Porumboiu. Mijlocaşul gălăţean a bifat opt partide internaţionale cu fosta sa echipă în Cupa UEFA, Liga Campionilor şi Liga Europa.
Restul jucătorilor urmează să-şi rezilieze contractele cu Unirea, chiar în cursul zilei de astăzi, astfel că meciul de campionat din etapa a şaptea contra Stelei Bucureşti va fi abordat cu o formulă complet nouă.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro
Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.