Fabrica de accidente

0

O femeie din Cosereni a fost omorâta pe trecerea de pietoni, o tânara soferita însarcinata, din Manasia, a fost implicata într-un eveniment rutier, un biciclist din Paltinis a ajuns sub rotile unui autoturism, iar un cetatean turmentat din Cosereni a scapat cu zile dintr-un accident de circulatie care i-ar fi putut fi fatal.

Toate evenimentele rutiere mentionate s-au petrecut sâmbata si duminica în judet, pe Drumul National 2A.

Cel mai grav accident s-a petrecut sâmbata seara în jurul orei 19.45. O femeie de 49 de ani, din comuna Cosereni, a fost lovita de un autoturism condus de un sofer de 24 de ani din judetul Vrancea. Victima s-a angajat în traversarea strazii, prin locul special amenajat pentru pietoni, dar soferul nu i-a acordat prioritate.

În cazul soferitei însarcinate din Manasia, autoturismul condus de aceasta a fost lovit de un sofer de 21 de ani din Urziceni, care din neatentie a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si a lovit masina condusa de femeia însarcinata în 28 de saptamâni. Din accident a rezultat si vatamarea pasagerei din dreapta, în vârsta de 52 de ani. Toti conducatorii auto implicati în aceste evenimente rutiere sunt tineri, fara experienta la volan si responsabilitate în trafic.

Inconstient s-a dovedit si un sofer bucurestean de 22 de ani care, din cauza vitezei, duminica dupa-amiaza a pierdut controlul volanului într-o curba deosebit de periculoasa de pe varianta ocolitoare a orasului Slobozia. În urma impactului autoturismului cu mai multi arbusti de pe marginea carosabilului, conductorul autoturismului si pasagerul din dreapta au fost transportati pentru îngrijiri medicale la Spitalul de Urgenta Slobozia.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.