Fermierii se pregătesc să meargă cu jalba în proţap la Bruxelles

3

foto: Florin Floreanu

În urma analizei rezultatelor mitingului de la Bucureşti, delegaţii Ligii Asociaţiilor şi Producătorilor Agricoli din România au hotărât să încerce continuarea dialogului cu ministerul de resort pentru obţinerea subvenţiilor pe suprafaţă şi motorină, reglementarea vânzării terenurilor către străini şi modificări la codul fiscal.
Dacă demersurile asociaţiilor profesionale, la nivel local şi naţional, vor eşua o delegaţie LAPAR se va deplasa la Bruxelles pentru revendicarea drepturilor pe care agricultorii şi fermierii din statele membre ale Uniunii Europene le primesc necondiţionat.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următor

3 comentarii

  1. Nu se mai satura hotii astia care iau pielea de pe proprietari si producatori??? Oamenii saracesc, ei infloresc! Cine ii controleaza pe acesti baroni cu cat raman in buzunar de pe urma oamenilor? La puscarie, nu la Bruxelles!!

  2. Agricultorul cu castile la gat este latifundiarul CAROLICA de la Perieti, mare arendas, mare sef de asociatie in dauna taranilor, fost ospatar, fost amant al Primaritei Cristea, fost…Eeeee, vedeti? Fost, fost, fost….ca acum este mare agricultor pe langa Sitaru de la LAPAR, merge la costum de enspe mii de euroi..e curat omu. Manca-v-ati subventia la racoare!!!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.