Foştii preoţi Pandelică de la Reviga sunt cercetaţi pentru delapidare

2

Ieri după-amiaza, în baza unor autorizaţii de percheziţie domiciliară emise de către Judecătoria Slobozia, echipe de poliţişti de investigare a fraudelor, ordine publică şi acţiuni speciale au efectuat percheziţii la locuinţele lui Ovidiu Casian şi Gheorghe Pandelică.
În urma descinderilor au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri constând în obiecte de cult, articole vestimentare şi înscrisuri.
Cei doi sunt acuzaţi că în cursul anului trecut şi-au însuşit din gestiunea bisericii din Reviga bunuri în valoare de aproximativ 41.000 lei. Cercetările sunt continuate în vederea probării activităţii infracţionale a învinuiţilor.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Cat se poate de Obiectiv.Chiar pe mai jos in publicatia de fata, faceti publicitate la Magazin online de obiecte biseicesti. Am curaj sa pariez ca daca reporterul/a care a scris senzationalul articol se duce maine dimineata la un magazin de profil, poate achizitiona orice.
    Ma insel eu sau in faza de cercetare, se poate proba atat vinovatia cat si nevinovatia?
    Impartiali mai sunteti.
    Poate sa ma lumineze si pe mine cineva cam ce repere se au in vedere, politistii cand stabilesc valoarea unui prejudiciu , sau ne bazam pe povesti de adormit copii.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.