Fotbaliştii Unirii Slobozia – egalii Berceniului

0

adriana mihalceaFotbaliştii Unirii Slobozia au smuls in-extremis un egal uneia dintre echipele revelaţie ale începutului de sezon 2013-2014 în liga secundă, ACS Berceni.
Scorul final, 1-1, a fost consemnat la capătul unui meci pe care gazdele de sâmbătă l-au tratat superficial şi n-au reuşit să-şi concretizeze puţinele ocazii de gol la poarta lui Meilă. Mai mult decât atât, în minutul 71 Pătraşcu a urcat excelent din linia mediană a ilfovenilor şi l-a servit ideal pe Nistor care nu l-a iertat pe Leonida Dobre.
Salvarea pentru ialomiţeni a venit în ultimele secunde de joc din gheata veteranului Dumitru Gheorghe, care a scris 1-1 pe tabela de marcaj pentru a treia remiză a sezonului consemnată în contul Unirii.
La finalul partidei, antrenorul Adrian Mihalcea a declarat pentru Radio CAMPUS că echipa sa a pierdut două puncte pe seama lipsei de luciditate în faţa porţii şi în momentele în care a beneficiat de avantajul fazelor fixe:
audio Adrian MIHALCEA
Unirea Slobozia încheie etapa a şasea pe locul al şaptelea în clasamentul primei serii şi urmează să joace miercuri de la ora 15.00 pe teren propriu cu Farul Constanţa, în etapa intermediară ce precede etapa a opta programată sîmbăta viitoare.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.