Fumărit retroactiv

1

ngngng

Ialomiţenii care au obţinut, în 2012, venituri din alte activităţii decât salarii sau pensii, sunt obligaţi acum să plătească asigurările de sănătate aferente!
Direcţia Generală a Finanţelor Publice informează ialomiţenii care se regăsesc în prevederile legii, şi anume cei care au obţinut venituri din arendă, dividende, dobânzi sau cei care au figurat co-asiguraţi în anul 2012, că sunt obligaţi să plătească valorea calculată a contribuţiei la stat, de 39 lei pe lună, indiferent de veniturile realizateîn urmă cu trei ani.Calculele se fac la valoarea salariului minim din 2012, de 700 de lei, strict pentru cetăţenii care nu şi-au plătit la vremea respectivă contribuţia la sănătate, iar totalul se ridică la peste 400 de lei pentru întreg anul.
Ialomiţenii care au primit înştiinţări de plată au termen de 60 de zile pentru a se achita de datoriile către bugetul de sănătate din 2012.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. E tragic ce se intampla! Daca un SIF te-a mentionat in declaratiile sale ca ai de incasat dividente in suma de 1 leu esti bun de plata in 60 de zile cu suma de 468 lei, pt. 2012, chiar daca tu nu detii actiuni.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.