Găinarii la zdup

0
Un bărbat trecut de prima tinereţe s-a gândit că găinile vecinului sunt mai bune şi îi vor asigura traiul pentru câteva zile, aşa că s-a hotărât să i le fure. Un alt vecin l-a văzut şi a anunţat poliţia.
Marţi a fost cu adevărat o zi cu ceasuri rele pentru un bărbat de 47 de ani din Slobozia. La ora 21, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, Poliţia a fost sesizată de un cetăţean despre faptul că a observat un bărbat care încearcă să fure păsări din curtea unei locuinţe de pe Strada Orion, din municipiul Slobozia.
În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă de intervenţie din cadrul Poliţiei Municipiului Slobozia care, în apropierea locuinţei respective, a identificat un bărbat din localitate, ce avea asupra sa un sac din rafie, în care se aflau şapte păsări. În timp ce încerca să fure păsările, suspectul a fost observat de un vecin, care l-a reţinut până la sosirea organelor de poliţie.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate. Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro
Distribuiți
Articolul precedentLegături periculoase
Articolul următor

Lăsați un mesaj