Găinarii la zdup

0
Un bărbat trecut de prima tinereţe s-a gândit că găinile vecinului sunt mai bune şi îi vor asigura traiul pentru câteva zile, aşa că s-a hotărât să i le fure. Un alt vecin l-a văzut şi a anunţat poliţia.
Marţi a fost cu adevărat o zi cu ceasuri rele pentru un bărbat de 47 de ani din Slobozia. La ora 21, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, Poliţia a fost sesizată de un cetăţean despre faptul că a observat un bărbat care încearcă să fure păsări din curtea unei locuinţe de pe Strada Orion, din municipiul Slobozia.
În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă de intervenţie din cadrul Poliţiei Municipiului Slobozia care, în apropierea locuinţei respective, a identificat un bărbat din localitate, ce avea asupra sa un sac din rafie, în care se aflau şapte păsări. În timp ce încerca să fure păsările, suspectul a fost observat de un vecin, care l-a reţinut până la sosirea organelor de poliţie.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate. Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro
Distribuiți
Articolul precedentLegături periculoase
Articolul următor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.