Gaze pentru cartierul Strachina – Tandarei

0

Locuitorii din cartierul Strachina din Tandarei vor avea posibilitatea în curând sa se racordeze la reteaua de gaz metan.
Consiliul Judetean  s-a asociat cu primaria Tandarei pentru extinderea retelei de gaze, atat pentru locuitorii din cartier cat si pentru agentii economici din zona. In ce conditii s-a facut asocierea aflam dintr-o relatare de Clementina Tudor:

audio-gaz-la-strachina
Proiectul a fost contestat de consilierii PDL care fie au obiectat asupra firmei contractante, fie au avut rezerve in privinta posibilitatilor reale de racordare a cetatenilor la reteaua de gaz metan. Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca spune insa ca fara consultanta aparatului de specialitate de la nivel judetean, autoritatile locale nu sunt in stare sa gestioneze corespunzator un astfel de proiect. Valoarea estimata a lucrarilor, conform contractului incheiat intre VITAL Gaz si Primaria Tandarei este de  225 de mii lei plus TVA, din care 12 mii reprezinta cofinantarea firmei contractante. Cu toate acestea, consilierul judetean PDL, Marinica Cazacu, opineaza ca firma este neserioasa. Desi grupul PDL din Consiliul Judetean a votat impotriva acestui proiect de hotarare, el a fost aprobat prin votul comun al consilierilor PSD-PNL si PNG.
Sumele de coparticipare ale primariei Tandarei si Consiliului Judetean se vor recupera din taxele de racordare la retea.
 

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.