Ghişeu unic pentru contribuţiile sociale din drepturile de autor

0
Casa de Pensii Ialomiţa şi Agenţia Judeţeană de Ocuparea Forţei de Muncă au înfiinţat un ghişeu unic la care se înregistrează contribuţiile sociale din drepturile de autor.
Ghişeul comun va funcţiona la parterul clădirii de pe strada Lacului din Slobozia, unde îşi au sediul cele două instituţii.
Directorul AJOFM-Ialomiţa, Nicoleta Staicu, a declarat în conferinţă de presă că  înfiinţarea ghişeului unic vine în sprijinul celor care trebuie sa depună declaraţii pe venit conform ordonanţelor 58 şi 82.
Directorul Casei Judeţene de Pensii, Olivia Postole, a precizat că deşi au fost aduse modificări privind categoriile obligate să contribue la asigurările sociale, Ordonanţa a produs deja efecte iar cei care obţin venituri, altele decât cele din drepturi salariale, trebuie să depună declaraţiile până la data de 27 septembrie şi să plătească contribuţiile sociale aferente.
Ghişeul unic rămâne deschis şi după data de 27 septembrie pentru ialomiţenii vizaţi de noile reglementări vor putea să îşi achite contribuţiile şi să depună declaraţiile pe propria răspundere, atât pentru pensii, cât şi pentru şomaj.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.