Gigi Petre prefect?

3

gigi petre

Suspans la Prefectura Ialomiţa:  instanţa i-a dat câştig de cauză lui Gigi Petre în procesul intentat administraţiei guvernamentale ca urmare a înlocuirii din funcţie prin trecerea în rândul inspectorilor guvernamentali mai devreme de 1 an de la instalarea ca prefect, conform prevederilor în vigoare.
Teoretic, Gigi Petre este repus în funcţie, practic numirea se face prin hotărâre de guvern. Actualul prefect, Constantin Atanasiu, aşteaptă acum o decizie a cabinetului Ponta.
În luna mai a acestui an, instanţa a dispus anularea hotărârii de guvern şi a dispoziţiei prim ministrului prin care Gigi Petre a fost înlocuit şi repune părţile în situaţia anterioară, respectiv reintegrarea reclamantului în funcţia publică de prefect al judeţului Ialomiţa. Conform legii, hotărârea se pune în executare în termen de 30 de zile de la pronunţarea ca irevocabilă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Eu nu inteleg tigania asta .Prietene daca esti pus politic in functiem ,pai tot politic o sa fi dat jos.Acum Gogule tragi de diferenta de bani?!

  2. Asta e nivelul de competenta si de cunoastere a legilor in USL. Ei cred ca pot sa dea orice decizie, ca oricum nu platesc ei pentru ea, platesc tot prostii care i-au votat…sau nu.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.