Handbal CSM Unirea Slobozia: nu s-a întâmplat minunea

0

FLR_7508

Echipa de handbal feminin a CSM Unirea Slobozia rămâne pe poziţia a opta a clasamentului Ligii Naţionale după ce sâmbătă a ratat o bună oportunitate de a-şi îmbunătăţi situaţia. 
Elevele profesorului Liviu Paraschiv n-au ţinut piept decât o repriză oltencelor de la SCM Craiova în meciul din etapa a 7 a câştigat de gazde cu 26-21, la pauză 12-11. 
Echipa antrenată de Aurelian Roşca şi George Sbora a avut în Aneta Pârvuţ principala armă de atac, autoare a 9 goluri, secondată în clasamentul eficienţei de Ane Eidem cu 8 reuşite. 
În tabăra noastră s-a remarcat din nou Ana Maria Drăguţ cu 6 goluri înscrise iar Alina Moroianu şi Paula Pavăl au reuşit câte 3 goluri în poarta apărată de Mirela Paşca şi Ionica Munteanu.
Pentru fetele noastre, ajunse la cea de-a 4 a înfrângere, urmează în runda a 8 a un test relativ uşor de trecut, cel puţin prin prisma clasamentului. 
Joi, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Slobozia soseşte CSM Ploieşti, echipă aflată pe antepenultima poziţie în clasament cu o singură partidă câştigată.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.