Hormoni scăpaţi de sub control în 500

2
O tânără din Slobozia a trecut prin clipe de coşmar sâmbătă spre duminică noaptea când în timp ce se îndrepta spre casă a fost acostată de un individ.
Aceasta se întorcea de la serviciu pe la 2 noaptea cand în dreptul blocului G5 de pe strada Decebal din zona 500 apartamente a fost acostată şi sub ameninţarea cu acte de violenţă, a fost condusă de un bărbat pe o bancă din faţa blocului G2, unde a  încercat să întreţină raporturi sexuale împotriva voinţei acesteia.
Norocul tinerei a fost că la ora aceea doi subofiţeri jandarmi care terminaseră programul de lucru şi se îndreptau spre domicilii, au auzit, strigătele de ajutor ale femeii.
Jandarmii s-au deplasat la locul de unde acestea proveneau şi au observat că pe una dintre băncuţele din faţa blocului se aflau două persoane. După ce s-au apropiat de bancă, jandarmii au identificat un bărbat care lovea peste faţă o femeie şi încerca să-i astupe gura cu palma pentru ca aceasta să nu mai ţipe.
Subofiţerii l-au imobilizat pe tânăr şi au  încercat sa liniştească femeia care tremura şi plângea, acuzând o stare de şoc.
Jandarmii i-au întocmit bărbatului  identificat ca fiind un slobozean de 24 de ani, actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi „tentativă de viol”, pe care le-au înaintat Poliţiei municipiului Slobozia, pentru continuarea cercetărilor.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

2 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.