Ialomiţa va avea 9 parlamentari în legislativul ţării

25

În urma redistribuirii voturilor, mandatele pentru judeţul nostru au fost suplimentate cu 3, iar beneficiarii acestora sunt doi de la PP-DD şi unul de la PDL.
Pe lângă deputaţii şi senatorii USL, Ialomiţa mai este reprezentată în Parlamentul României de Ernest Caloianu, deputat la Feteşti şi Ştefan Stoica – senator din partea PP-DD, plus Tinel Gheorghe, deputat PDL în colegiul 4 Urziceni, adjudecat de pe poziţia a treia.
Clementian Tudor, www.radiocampus.ro

25 comentarii

 1. cineva spunea ca “roman nu este o nationalitate ci o profesie’,o jignire grosolana adusa natiei,nu stiu ce l-a facut pe acel personaj sa emita acea definitie,la vremea aceea nu era net,nu putea sa citeasca comentarii elitistice,poate ca nici atunci poporul nu-si respecta clasa politica pe care tocmai o alesese.Parlamentul ales de popor reprezinta poporul si trebuie respectat,altfel te jignesti chiar pe tine,daca ai votat ,daca nu, n-ai dreptul sa spui nimic.

 2. iar a prins saracul creTinel parlamentul??? lumea a votat impotriva lui la Urziceni, l-a batut clar un necunoscut…fi-v-ar redistribuirea de ras . iar se infoaie pe la tv panarama asta care si-a batut joc de judet. desfiintarea baaaaaaaaa

 3. @alegator, fii atent aici:VOT, voturi, s. n. 1. Exprimare a opiniei cetățenilor unui stat în legătură cu alegerea reprezentanților lor în organele de conducere; opinie exprimată de membrii unei adunări constituite în legătură cu o candidatură, cu o propunere sau cu o hotărâre; adeziune dată în acest scop

  VOT ~uri n. Opinie exprimată de cetățeni în legătură cu promovarea unei candidaturi, cu adoptarea unei propuneri sau a unei hotărâri

  Daca vrei mai mult cauta in DEX sa vezi ce inseamna vot, iar daca nu te duce capul sa intelegi ce am vrut sa mentionez era o referire la afirmatia ta:”lumea a votat impotriva lui”…pe buletinul de vot nu exista pro si contra!

 4. @eu
  Știu că dă bine să vii cu informații din DEX, mai ales când vrei s-o arzi sarcastic. Doar că sfera noțiunii de „vot” nu e atât de închistată cum ți-e matale gândirea. Ești îndreptățit să spui ce-ai zis, dar n-ai dreptate. Subliminal, ă? Atunci cumva logic, dar ilegitim. Totuși, ca să transcedem puțin aburii ăștia mistici, hai să-ți spun ceva : lumea votează pro sau contra. De ce crezi tu că a ieșit USL-ul într-o asemenea proporție? Procentul în care rezidă alegătorii crezi că e constituit din fani USL? Nu, tată. Crezi că USL-ul și-a luat atâtea voturi pe proiecte viabile? De fapt, ce zic eu viabile, că nici măcar n-au avut proiecte. Lumea – la fel ca în iunie sau când au fost precedentele alegeri – a votat așa pentru că este profund nemulțumită de nesimțiții ăia de reprezentau, bunăoară, până mai adineaori, ARD. De-aia. Despre PP-DD și alegătorii aferenți e redundant să discutăm.

  Prin urmarea, ce-am vrut eu să spun este că respectivul „alegător” a zis bine ce a zis. 🙂

  S-auzim numai de bine, deși..ne-așteaptă vremuri grele.

 5. Prin 2008, poate ma insel, Basescu-aflat in campanie- vorbea despre niste tepe, in Piata Universitatii…daca cei care au votat usl nu sunt inca lamuriti ca urmeaza sa fie trasi in tepe de cei pe care i-au votat, ii deplang! Bugetari, votanti usl: fara tichete de masa, tichete cadou sau de vacanta, fara majorari salariale in 2013; impreuna cu bugetarii, ceilalti votanti usl vor ,,beneficia” de taxe si impozite locale MAJORATE de majoritarii usl din consiliile locale. Ha, ha, ha, abia este inceputul tragerii in teapa a celor care-din naivitate sau prostie- au votat usl!Asa, si o intrebare: cand credeti ca veti mai vedea, macar turul pantalonilor parlamentarilor usl de Ialomita, inclusiv posteriorul d-nei pocora, prin giudet?

 6. Te rog, detaliaza ,,daca basescu punea tepele alea la treaba”…Deocamdata, iti reamintesc adevarul ca deputatul ion stan-psd, arestat de DNA pentru coruptie si caruia i se ridicase imunitatea in comisie (n-a mai fost timp pentru reunire deputati) A FOST reALES deputat in Dambovita, cu cel mai mare procent!!! Detaliza, domnu’ Floreanu SI NU UITA CA PD-L SE VA OPUNE MARIRII TAXELOR SI iMPOZITELOR LOCALE DEOARECE BANII IALOMITENILOR AU FOST RESIPITI CU NONSALANTA DE uslasi…si nu uita de CAZURILE DE INCOMPATIBILITATE cu lepre psd in prim plan, intre altele…Votanti usl, chinul vostru E ABIA LA INCEPUT! ATI LUAT TEAPA si veti fi infipti in ea, ca sa va invatati minte!!!

  • arunci vorbe de-a valma, poate-poate se prinde ceva. n-am nicio problemă cu exemplele de bandiţi roşii sau galbeni, ci că tu nu-i pomeneşti şi pe ăia portocalii. că votanţii usl vor fi primii care se vor văita, nu am nicio îndoială – dar ştii la fel de bine ca mine că nici cu ai voştri nu ne-a fost bine. şi pînă la urmă, contează cine-ţi dă ţeapa, atîta timp cît tu, ca om de rînd, rămîi cu buza umflată în absolut toate variantele de guvernare?

 7. Cand BOC a luat masuri de salvare a RO, ca sa nu ajungem ca Grecia, lumea a tipat; astept SA TIPE SI ACUM, poate mai tare, ca are la cine: mincinosi, puturosi, hoti (incompatibili, plagiatori)- oare aceste epitete il descriu pe Boc-Pd-l sau triada usl? Zii, ca nu ma supar, de ce uslasii si stoca-mincinosul AU SISTAT INVESTITIILE in cartierul ,,Slobozia Noua”, de le-ar sta micii in gat alora care au votat usl!…fara gaze, apa si lumina, pana la vara, cel putin!

 8. Au trecut “electoralele”…d aia s au oprit investitiile :))Si lasa ne cu Salvatorul BOC,mai mike….ti am zis si la locale c o sa fie dezastru pt pdl,dar sa nu castigi un colegiu…spune tot….poporul nu a fost deranjat si nu s a simtit furat de plagiatori ca Ponta,incompatibili ca Diaconu sau puturosi ca Antonescu….ci de doctoranzi ca IGAS si Ialomitianu,aroganti ca Boc,Olteanu,Videanu,Udrea,Boureanu,Tinel…hoti ca Anastase,Botis,Ritzi si tot pdlul….toti fruntasii pdlisti sunt vazuti ca niste HOTI….nedovediti (inca)de independenta justitie basista…asa ca..termina mai mike…cel putin pan o sa se apuce si astia de furat,c o sa se apuce:))

 9. ÎN COLŢII LUPILOR FLĂMÂNZI
  Pentru 9 decembrie 2012, la vot:

  În colţii lupilor flămânzi e halca ce se cheamă ţară:
  Însângeraţii miei plăpânzi – corupţia, ca o povară.
  Din botul cel hidos cad bale, otrăvuri mincinoase,
  Dejecţii strâmbe şi fecale, cu titluri oneroase.

  Iar haita se divide-n găşti – firi iremediabile;
  Cu şepci, ţilindre şi cu băşti, de tot, alienabile.
  Ciosvârta-i zi de zi pe mese; politica dă sporul;
  De victime îi dor în fese – vânatul e poporul.

  În colţii lupilor flămânzi, iar turma ţării moare:
  Berbecii faini, mieluţii blânzi, gingaşele mioare.
  Să ne deşteptăm la vot, căci, treji, suntem poporul!
  Şi le-om băga alice-n bot. Azi suntem vânătorul!
  ULTIMATUM:
  Mergeţi la vot, chiar cu de-a sila,
  Chit că vă apucă mila!
  De astăzi să întoarceţi fila!
  ROMÂNI, STĂRPIŢI-I CU ŞTAMPILA!
  A doua zi, după: Românaşii au ales-bules! I-au stârpit pe unii şi i-au revigorat pe alţii, cu dinţii ascuţiţi şi flămânzi de opt ani. Să vezi sânge ce-o să curgă, cât boboru’ doarme! Eu zic: Voi cânta mereu Prohodul/ Şi-oi sălta mai tare vocea;/ Voi ciopli lupilor crucea,/ Pân’ s-o deştepta norodul!
  Un vânător de jivine.

 10. Smintitule ,,danut”, nu va trece luna martie 2013 si prostii prostilor, votantii usl se vor ridica impotriva guvernantilor! Daca guvernantii nu vopr fi pd-l-istii ci Mincinosii, Puturosii, Incompatibilii, Hotii, ce vei mai zice?

 11. Zic ca esti prost rau,mai mike….eu m as bucura sa existe miscari sindicale impotriva guvernului asta uslist….mi se pare normal “sa se ceara” ,sa existe proteste…..sper sa nu vad iar parlamentari lipiti de scaune ,dupa cum arata degetul lui Toader:))Treb sa constat cu ..mahnire …ca ai ramas dobitoc,mai mike…

 12. stati linistiti fratilor. nu va mai certati ca va creste tensiunea. 8 ani de acum incolo nu mai scapam de psd, udmr, pc… europa nu ne asteapta. nici america, china… poate doar rusia. ca le suntem “simpatici”. evident ca numarul lingailor mediatici va creste la inceput ca apoi sa-si ia gatul unul altuia si cu putin ajutor de la partid sa ramana doar cei “alesi”. vivanti, avanti si speranti popolo!

 13. Dacă ar fi să crezi liderilor de opinie care vorbesc în numele Poporului, deşi nimeni nu i-a desemnat să facă aşa ceva, românii, cetăţeni ai unei ţări membre a Uniunii Europene şi a NATO, ai unei ţări care -vorba propagandei şi agitaţiei postdecembriste – a luat-o pe drumul democraţiei şi al economiei de piaţă, sunt categoric împotriva:
  1) Politicienilor corupţi.
  2) Politicienilor traseişti.
  3) Politicienilor care au fost turnători ai Securităţii.
  4) Politicienilor care duc o viaţă morală porcească.
  5) Politicienilor care atacă statul de Drept şi instituţiile acestuia.
  6) Politicienilor care vor să rupă România din mall-ul occidental pentru a o vîrî în şandramaua rusească.
  7) Politicienilor populişti.
  8) Politicienilor demagogi.
  9) Politicienilor care fac greşeli gramaticale şi zic goagăl în loc de Google.

  Dacă punem alături USL de PPDD, vom constata că scrutinul din 9 decembrie 2012 a fost cîştigat cu un scor de aproape 80% de formaţiuni care nu numai că n-au ridicat măcar un murmur împotriva politicienilor de mai sus, dar, mai mult, le-au făcut ochi dulci, i-au trimis la televiziuni şi i-au propus candidaţi.

  La o simplă privire aruncată asupra celor aleşi cu peste 50% la 9 decembrie 2012 se numără:
  1) Politicieni USL care pînă mai ieri au fost parlamentari sau chiar ştabi PDL.
  2) Politicieni care au trecut pînă acum prin nu mai puţin de şapte partide.
  3) Politicieni trimişi în judecată de DNA sau anchetaţi de DNA, unii chiar pe cale de a fi arestaţi.
  4) Politicieni care nu se sfiesc a-şi etala vilele, palatele, avioanele, yahturile de lux, vacanţele peste mări şi ţări, maşinile, şoferii, slugile şi amantele.
  5) Politicieni care au susţinut public că România nu mai trebuie să fie o colonie a Occidentului, şansele acesteia numindu-se Rusia.
  6) Politicieni care au atacat instituţiile statului de drept.
  7) Politicieni nu numai analfabeţi, dar şi ghiorţani în manifestările lor publice.
  8) Politicieni arătați de ANI ca incompatibili.
  9) Politicieni al căror trecut de turnător; dar mai ales, de nemernici care au făcut rău prietenilor şi rudelor prin delaţiunile lor, a fost dovedit de instanţele de judecată.

  Nu, nu e vorba de ipocrizie. E vorba de ceva mult mai grav.
  De prăpastia dintre România aşa cum se vede ea din redacţii, din studiouri TV, din birouri de ONG, într-un cuvînt din propaganda democratică, şi România aşa cum este ea în realitate.

  Toţi istoricii comunismului autohton cad de acord în a remarca prăpastia dintre ceea ce se spunea în ziare, în cărţi şi la televiziune că ar face şi ar drege Poporul român şi ce făcea şi dregea el în realitate.

  Propaganda comunistă înfăţişa un Popor harnic, moral, credincios unor idealuri (fie ele şi socialiste), cinstit, apreciind pe cei corecţi şi pe cei cu principii, un popor de cetățeni convinși că doar munca și competența îți pot aduce reușita în viață. În realitate, Poporul român da peste margini de leneşi, hoţi, imorali, palavragii, șmecheri, oportuniști, de fetițe dulci și de inşi convinși că doar învîrteala îți poate aduce reușita în viaţă. Acestia au votat USl!

  E alta prăpastia dintre Poporul român înfăţişat de Propaganda democratică şi Poporul român din realitate?!
  Mi se va replica imediat că politicienii corupți, traseiști, turnători și semidocți au fost votați doar de o parte a alegătorilor în condițiile slabei prezențe la vot.
  Da, dar ceilalți, cei cîntați de propaganda democratică a întruchipa pe meleagurile noastre spiritul european, de ce n-au ieșit la vot pentru ca politicienii cu probleme să nu ajungă în Parlament?!

  Oricum, acum trebuie sa platim cu to(n)tii…

 14. …smintiul de ,,danut” zice ca sunt prost. Pai, sa vedem: timisenii, de exemplu, i-au dat de trei ori mai putine voturi revolutionarului Teodor Maries decat fratelui baptist Ben-Oni Ardelean, candidat USL, care detine, conform jurnalistilor de la debanat.ro, nu mai putin de 16 terenuri, 4 case si 2 masini, avand ca venituri lunare un salariu de 1.800 de lei si 40 de lei alocatia copilului. Asadar fratele baptist va trebui sa plateasca, impreuna cu totii prostii prostilor- votantii lui si ai usl-TAXE SI IMPOZITE MAJORATE. Daca se asteapta cineva ca doar io si votantii ARD sa plateasca, ATUNCI INSEAMNA CA primarii usl si consiliile locale infestate de usl au o mare problema…da’ la cat sunt de prosti, nu cred ca-si dau seama! Mai vedem, smintitule!

 15. daca si te porti asa cum vorbesti, draga mike, inseamna ca ti-ai ratat cariera.
  puteai sa candidezi impotriva lu antonescu la presedintie cu discursu asta il bateai la cur

 16. Deci poporul nu va merita pe voi,cinstitii pdlisti….deci d aia ati vrut sa l exterminati cand guvernati…..esti cretin,mai mike…..scena politica arata asa si din cauza independentei justitii basiste….ca daca functiona justitia,leprele nu erau nici in postura de candidati,dar sa fie si alesi….

 17. Diferenta din guvernul Boc, care a taiat, ca RO sa ramana pe linia de plutire si astia, mafia usl, care s-au facut ca dau, cu o jumatate de mana (sporuri prevazute in buget tot de Boc) si IAU CU DOUA MAINI (inflatia, cresterea taxelor si a impozitelor locale, a pretului energiei electrice, prin hotii si incompetenta-a se vedea prefectii usl de Botosani si Neamt) e mare! Doar ,,danut” smintitul sustinator al mafiei usl continua cu aceeasi placa, o fi omul turnatorului si penalului dan voiculescu, ca plinutul prefect al Ialomitei…Cand propcurorii i-au luat la intrebari pe mafiotii din Teleorman, ce s-a intamplat smintitule ,,danut”, ex-ziaristule, ce-au facut antenele? Votanti ai usl, prosti ai prostilor, va meritati soarta, aveti grija, stati acasa, nu va bazati pe prefectul usl de ialomita ca va dezapezeste…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.