Ialomiţenii cu experienţă în creşterea nurcilor sunt căutaţi pe piaţa forţei de muncă din Danemarca

0
Prin intermediul retelei EURES sunt disponibile 50 de locuri de munca remunerate cu 100 de euro pe zi pentru muncitori necalificaţi în jupuirea nurcilor.
Contractul de munca se va derula in perioada 8 noiembrie-17 decembrie 2010.
Cei interesaţi de job trebuie să ştie că munca este grea; specificul ei solicitând  activitati repetitive, monotone, cu o viteza foarte mare, timp de 7 zile / saptamana, 10-12 ore pe zi , pe intreaga perioada a contractului de munca. Ialomiţenii trebuie sa prezinte fizic puternic, sa aibă experienta de munca de minim un an, iar experienta de munca in cresterea nurcilor constituie un avantaj. Candidatul trebuie sa fie capabil sa munceasca pe intreaga perioada prevazuta de contract si sa respecte intocmai programul de lucru. Limba engleza constitue dea semenea o condiţie. Trebuie ştiut ca masinile de lucru se pot folosi doar de persoane dreptace iar munca in echipa este obligatorie şi nu se accepta consumul de alcool la locul de munca.
Daca indepliniţi toate aceste condiţii, danezii vă vor oferii salariu motivant (plata la bucata – aprox. 100 euro pe zi net cu posibilitati de a obtine venituri mai mari.
Cazare se face în casute de 8-10 persoane, iar chiria este de aproximativ 260-330 € pe luna.
Acte necesare pentru a candida: CV in limba engleza, cu fotografie atasata.
Termenul limita pentru inscriere este 22 septembrie 2010.
Persoanele interesate pot obtine informatii suplimentare cu privire la aceste locuri de munca si la modul in care se pot inscrie pentru locul de munca vizat, de la consilierul EURES din cadrul AJOFM Ialomita la telefon 0243231809 sau direct la sediul AJOFM Ialomita din Slobozia, str. Lacului.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.