În căutarea produselor contrafăcute

0

Vânzătorii ambulanţi din Zona Feteşti–Ţăndărei au fost vânaţi de poliţiştii ialomiţeni pentru combaterea evaziunii fiscale şi a comerţului cu produse contrafăcute.
În parcarea din popasul Chirana a fost identificat un bărbat de 39 de ani din Tecuci, care oferea spre vânzare la preţuri scăzute, 3 telefoane mobile iar la un magazin din Săveni poliţiştii au identificat mai multe perechi de pantofi sport, ştanţaţi cu sigla unei firme de renume. Marfa contrafăcută a fost confiscată iar administratorul din Săveni şi vânzătorul de ocazie din judeţul Galaţi sunt cercetaţi penal.
La Feteşti, poliţiştii de investigare a fraudelor au identificat în Piaţa Gării o femeie de 27 de ani din Bucureşti, în timp ce oferea spre vânzare produse cosmetice cu inscripţii similare cu ale unor mărci cunoscute, la preţuri scăzute.
Cum bunurile erau contrafăcute, poliţiştii i-au întocmit şi ei dosar penal pentru punerea în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.