În genunchi în fața prefecturii

7

foto: Florin Floreanu

Locuitorii din Ciochina au venit să protesteze astăzi şi la Slobozia.
Peste o sută de persoane din Ciochina, Borduşelu şi Orezu, au sfidat temperaturile ridicate înregistrate încă de la primele ore ale dimineţii şi au ajuns în faţa Prefecturii Ialomiţa cu pancarte şi scandări la adresa actualului primar, Gheorghe Stroe.
Oamenii veniţi din cele trei localităţi acuză că înfrângerea lui Vasile Câmpulungeanu, care i-a administrat timp de 16 ani, s-a realizat prin fraudarea alegerilor, şi solicită reluarea acestora.
Mai mult, oamenii din Ciochina reclamă că actualul primar are un comportament nepotrivit faţă de ei.
Protestul s-a încheiat în jurul prânzului, însă locuitorii din Ciochina sunt hotărâţi să solicite un referendum pentru reluarea votului. Manifestările vor continua şi săptămâna viitoare.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. Astia au democratia n sange daca la 38 de grade au chef de protest….si nu vor pamant,vor iar la vot.Bravo nea Vasile,daca o mai pui de cateva proteste la Slobozia o sa termini lovelele de o eventuala campanie electorala.Si n au saracii oameni nici sepcute cu API….le o fi dat prefectul vreun bax cu apa?

  2. Nu, nu este vorba de asta, domnule! Aminteste-ti, TE ROG, ca aia veniti la comanda, sa demonstreze in fata Prefecturii, in iarna-primavara, ERAU FOARTE BINE IMBRACATI SI NIMENI N-A INGENUNCHEAT ATUNCI! Aia, erau activisti, bre, Astia-s Oameni!

  3. Subiectul nu-i agramatii ca ,,danut”, ci Realitatea (nu aia unde lucreaza zvonera petronela moroianu), ca aici am ajuns: IALOMITENII ingenuncheaza in fata stapanirii psd-iste, in fata ciocoilor rosii, pentru dreptate! Cat despre zisa lui ,,jean”: ce-o sa spui daca cazacu castiga procesul? Ca alt complet de judecatori a dat pentru situatia de la calarasi o hotarare complet opusa, fata de cea de care a ,,beneficiat” ciuperca; si oricum, atata timp cat oamenii MARTURISESC furtul, in felurite chipuri, practicat de psd-isti la Ciochina…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.