În Ialomiţa, criza a afectat şi subvenţionarea locurilor de muncă

2

Dacă în alţi ani Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa stimula angajatorii să încadreze în muncă absolvenţi, persoane cu vârsta peste 45 de ani şi tineri marginalizaţi, anul trecut numărul locurilor de muncă subvenţionate a scăzut.

Directorul Agenţiei, Nicoleta Staicu, a spus în cadrul conferinţei de presă că, în 2009, pentru absolvenţi au fost subvenţionate numai 22 de locuri de muncă.

Tot anul trecut, Agenţia a organizat două burse de locuri de muncă interne, una generală şi una pentru tineri absolvenţi.

Elena Oancea

2 comentarii

  1. 1,4 milioane de bugetari si 9,5% din PIB cheltuieli cu salariile acestora. Iata piatra de moara, la noi, ca si la greci.

    Apropo, PNL s-a opus la un acord cu FMI, ca pune conditii draconice, a zis ca mai bine functionam cu deficite bugetare mari. Ca la greci. Fara sa fiu economist, imi pun o intrebare de bun simt: deficitele astea bugetare, nu trebuiau platite de cineva, candva? Ni le sterge Dumnezeu cu buretele? Iar in final, sufera si oamenii, nemaifiind posibila subventionarea locurilor de munca!

  2. cat de evidenta si corecta observatie! numai ca nu aud vreun liberal sa/si puna cenusa in cap ca au risipit banii si au incurajat nemunca… cica Romania a inflorit in guvernarea lor! sper sa apuc ziua cand de la televizor vor disparea toti politrucii. valabil si pentru neavenitii din presa

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.