În weekend s-a desfăşurat la Slobozia Cupa României la scrimă – sabie seniori masculin

0

Competiţia a adus în municipiul reşedinţă de judeţ sportivi de la 8 cluburi din ţară, printre care Dinamo şi Steaua Bucureşti. Pe echipe, sabrerii ialomiţeni au fost înfrânţi acasă chiar de sportivii crescuţi la Slobozia, acum legitimaţi la Steaua Bucureşti.
Locul întâi a fost adjudecat la individual de Cosmin Hănceanu, medaliat cu bronz la campionatul european, locul doi de Alexandru Sireţeanu, ambii de la Steaua Bucureşti, iar pe locul trei s-a clasa Tiberiu Dolniceanu de la Dinamo Bucureşti. Dintre ialomiţeni, cea mai bună participare a avut-o Mihai Cruţu care a cedat în faţa unui competitor mult mai bine clasat şi a ratat prima sa finală la seniori.
În clasamentul pe echipe, Steaua Bucureşti a ocupat locul întâi, Dinamo Bucureşti s-a clasat pe locul doi, iar pe treapta a treia podiumului a urcat CSM Iaşi. Echipa de scrimă de la CSS Slobozia s-a clasat pe locul patru şi a fost învinsă de Steaua Bucureşti, cu Virgil Marcea şi Alin Badea în echipă, sportivi care au plecat de la Clubul din Slobozia.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.