Inca un primar ialomitean mort in accident

2

Primarul din Balaciu si-a pierdut viata intr-un accident de masina, astazi la ora la 11.30, chiar in fata primariei. 
Paul Spandole se afla la volanul autoturismului proprietate personala si circula pe directia Urziceni-Slobozia. El a vrut sa intoarca masina si sa intre in parcarea din fata primariei,  cand a fost lovit in partea dreapta lateral de un autoturism care circula regulamentar spre Urziceni. In urma impactului, Paul Spandole a fost proiectat prin parbriz, intr-o alta masina din parcare, din care a ricosat exact pe aleea spre intrarea in primarie. Primarul a murit cu capul zdrobit de caldaram. Din primele cercetari politistii au constatat ca Paul Spandole a apreciat gresit ca are timp sa intoarca masina din directia de mers, in parcarea primariei. O roata a derapat pe pietrisul de pe langa carosabil si a intarziat demarajul si manevra de intoarcere.
Pentru cateva zeci de minute, circulatia in zona a fost intrerupta. Paul Spandole este al doilea primar din Ialomita care, dupa alegerile locale de anul trecut,  isi pierde viata in accident de masina. Primarul din Boranesti, Gheorghe Gospodin,  a murit anul trecut pentru ca nu a acordat prioritate intr-o intersectie de la iesirea din Grivita catre Smirna.

Clementina Tudor

2 comentarii

  1. Pai cum cucoana sa-l arunce prin parbriz daca criminalul circula regulamentar si mai avea si o ditai masina…..Adica 150 km/h in localitate si mai ales in curba vi se pare normal?atunci justitia romana ce vina mai are.

  2. asa le trebuie dak nu se asigura ,si dak primarul avea centura de siguranta scapa si nu avea nimic .Prosti kre comenteaza nu stiu despre ce vorbesc habar nu au ce spun pai dak avea 150 km/h nu mai ramanea nimic din dacia primarului ,a iesit brusc in fata mercedesului vazandul k vine .Prostii sa-si tina gura si sa nu mai comenteze

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.