Inspectorul General al Politiei a dispus o ancheta interna la Politia Urziceni

1

O echipa de specialisti din cadrul Directiei de Control Intern si Directiei Politiei de Ordine Publica s-a deplasat ieri la IPJ Ialomita pentru a verifica in regim de urgenta cum a fost gestionata starea conflictuala dintre familiile de romi din Urziceni si modul cum au actionat politistii pentru aplanarea conflictului stradal.
Conform comunicatului publicat pe site-ul politiei, seful Poliţiei Romane a mai dispus Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa luarea măsurilor necesare pentru prevenirea unor incidente similare şi pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi linişte publică, la nivelul Muncipiului Urziceni.
Rezultatele anchetei interne dispusa ieri dimineaţă vor fi analizate, cu prioritate, în cadrul unei şedinţe de lucru a conducerii Inspectoratului General al Poliţiei Române, urmând ca, în funcţie de situaţiile şi problemele identificate, să fie dispuse măsuri urgente pentru îmbunătăţirea serviciului poliţienesc oferit de această structură comunităţii, precum şi pentru asigurarea unui răspuns prompt la nevoile de siguranţă ale comunităţii.

Clementina Tudor

1 comentariu

  1. bravo ma! cineva se autosesizeaza si la noi. primarul saracu a dat o declaratie pe antena 3 unde se vaita ca politia nu ia masuri si ca sunt in cardasii cu tiganii. sa vedem ce treaba mare vor face si astia de la bucuresti. se va lasa oare cu demiteri? nu e posibil ca asa zisi oameni ai legii sa puna umarul langa munca interlopilor…acesti nemernici fac de ras politia romana si strica munca altor politisti. unii se lupt sa fie aproape de comunitate si alti arunca cu noroi in noi si in colegii lor…pacat! domnul bitlan, seful IPJ ar fi trebuit sa ia masuri de mult, dar faptul ca nu a luat ma face sa imi pun doua intrebari: 1 i-a fost frica
    2 a fost implicat

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.