Interlopul Pralea a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare

0

uhkDuţu Viorel Daniel este cel care a folosit ca paravan Primăria Slobozia în afacerile sale ilegale, reuşind să înscrie mai multe autoturisme de lux prin folosirea de documente falsificate ce i-au dus în eroare pe funcţionarii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor.
În perioada anilor 2011-2013, inculpatul a contrafăcut semnăturile mai multor persoane pe fişe de înmatriculare şi contracte de vânzare cumpărare a unor autovehicule.
De asemenea, individul a acordat împrumuturi cu camătă mai multor persoane din Ialomiţa şi Bucureşti, iar pentru recuperarea dobânzilor l-a instigat pe un subaltern să-l bată pe un creditor.
Instanţa a decis luna trecută condamnarea interlopului Pralea la câte 3 ani închisoare pentru şantaj şi camătă, câte un an de detenţie pentru fals material în înscrisuri oficiale şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată, plus 5 ani de închisoare pentru înşelăciune în formă continuată.
Inculpatului i s-a aplicat pedeapsa cea mai mare, de 5 ani, la care s-a adăugat un an. Conform sentinţei judecătoreşti, acestuia i s-au confiscat 9.600 de euro şi 28.000 de lei, iar autoturismul de lux a fost înapoiat proprietarului Audi Bank. De asemenea, se menţin măsurile asiguratorii instituite în cursul urmăririi penale asupra bunurilor inculpatului şi anulează înscrisurile falsificate.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.