Învestire Otilia Dumitru

8

foto: Florin Floreanu

Noul inspector general şcolar garantează în Ialomiţa un procent mai mare de promovabilitate la examenul de bacalaureat.
Otilia Dumitru a fost astăzi învestită la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean de subprefectul judeţului şi preşedintele Consiliului Judeţean.
La predarea ştafetei, Luminiţa Barcari a prezentat un bilanţ al activităţii de 5 luni pe care a avut-o la conducerea Inspectoratului Şcolar Ialomiţa.
Decizia ministerului învăţământului privind această înlocuire a fost transmisă ieri în judeţ şi se numără printre cele 30 de schimbări de inspectori generali şcolari numiţi de PDL, anunţate la nivel naţional.
Actualul inspector general şcolar a declarat că în Ialomiţa nu se va schimba nici un director de şcoală pe criterii politice.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

8 comentarii

  1. Doamna inspector, renuntati la camere cum vrea gluma aia proasta de semi-ministru care daca ar fi dat bacul azi probabil l-ar fi picat. Sa vezi atunci promovabilitate… Ca tot e rosul la moda, de ce sa nu-i promovam pe toti analfabetii ca sa putem raportam mandri rezultate record?

  2. Bine, nu schimbati pe nimeni. Ca doar Stavar i-a pus pe criterii profesionale: care pupa in dos mai catifelat si care contribuia mai mult la “punga” lui! Bravo, tineti-i in continuare! Poate va pupa pe dv. de data asta! Sau poate ca nu, ca nu degeaba faceau sedinte de taina cum sa-i execute pe dusmanii politici (printre care si dv.) cu directorii-prieteni (de ex. din Sc. 2 Urziceni)!

  3. Frumos ar fi sa ajunga in functii oameni de calitate, nu politruci. Stiu ca una nu o exclude pe cealalta dar practica ultimilor 20 de ani ne arata ca tara e condusa de mediocritati cu ambitii. Asta ma deranjeaza cel mai mult la politica a la Romania. Orice functie de doi lei sa da numai celor dispusi sa intre in vreun jeg de partid.
    Oamenii de valoare nu prea au tentinta de a iesi in fata din pacate.

  4. As fi dorit sa aud ca o sa garanteze o pregatire mai temeinica a elevilor,dar e foarte bine ca revenim la o promovabilitate ridicata la acest examen,pentru ca cei de la facultatile particulare “x si 0” nu mai aveau carne de tun!Usl ne demonstreaza zi de zi ca este o mizerie de alianta.

  5. Mi se pare foarte ciudata si suspecta promisiunea Otilieu Dumitru.Venirea la putere aUSL-ului a luminat brusc mintile elevilor care la simulare au obtinut niste rezultate catastrofale?

  6. imi spune si mie cineva de pregatirea si experienta profesionala a acestei doamne, ca eu nu am auzit de ea pana acum ……..:0

  7. Din surse sigure, doamna prof. Ciocea Daniela , protejata domnului viitor primar Stoica, va fi numita directoare la LMF. Ii doresc succes doamnei profesoare. Nu stiu cum se va intelege cu lumea , ca ii barfeste pe toti. Mai ramane prof. Gheorghe Ion la Constructii si se inchide cercul. Domnul Gheorghe a fost in carti pentru Inspector general.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.