La început de toamnă, comercianţii din Piaţa Mare sunt dezamăgiţi

1

După ce toată vara s-au luptat să menţină un preţ rezonabil al produselor de pe tarabe, acum ei se declară învinşi de criza financiară prin care trec oamenii şi astfel bilanţul este unul dezamăgitor.
Am stat de vorbă cu cei din spatele tarabelor şi am aflat că majoritatea fie au fost nevoiţi să lase prea mult la preţ, fie au aruncat marfa nevândută.
audio PIATA AGROALIMENTARA
De cealaltă parte se află cumpărătorii, mulţumiţi că au negociat preţurile până au reuşit, cu bani puţini, să îşi umple cămara.
La piaţa mare din Slobozia, ardeii capia se vând cu 1,5 lei, roşiile cu 50 de bani, iar dovleceii si cartofii se găsesc acum cu 1 leu.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Foarte multi au redescoperit ca provin de la tara. Astfel, si-au plantat legume si zarzavaturi, astfel incat au rarit drumurile catre piata. Toate astea tot din cauza crizei. Dar mai e o explicatie: foarte multi tarani legumicultori si-au perfectionat tehnicile de productie, obtin cantitati mai mari de produse, oferta e mai mare si… legile capitalismului actioneaza fara sa-si dea ei seama (oferta mare – preturi mici).
    Asta e…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.