La Slobozia încep dezinsecţia şi deratizarea

1

Săptămâna viitoare, la Slobozia vor începe lucrările de deratizare şi dezinsecţie. De doi ani serviciul este blocat în instanţă de o firmă din Ploieşti care contestă repetat licitaţiile, iar operaţiunea de stârpire a rozătoarelor şi insectelor va fi făcută de Primărie, cu mijloace proprii.
Primarul Gabi Ionaşcu a declarat că va cere daune pentru prejudiciile aduse de către firma CORAL, municipalităţii slobozene.
Firma Coral din Ploieşti a mai blocat prin contestaţii şi activitatea de deratizare şi dezinsecţie de la nivelul municipiului Galaţi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Pai blocheaza domnule primar, ca atatia ani au castigat ei, si banuiesc ca si comisionul de rigoare. Si probabil au avut promisiuni ca vor castiga multi ani. Oare firma de la Amara va este cumva bagata pe gat domnule primar? Personal mie imi convine ca e o firma din zona ca banii raman in judet, si au facut ceva treaba. Dar atata vreme cat avem apa in subsoluri, sparturi din reteaua de apa potabila care balteste, si apa pentru animale prin diverse recipiente pe langa toata blocurile, nu vom scapa de tantari.
    Ei vor da cu solutii, dar in doua saptamani invazia se va cunoaste iar. Si nu mi-e decat de copii ca arata pe corpul lor de parca ar avea varsat, pojar …
    Zic io ….

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.