La Sudiţi funcţionează ilegal o crescătorie de vipere

2

vipere

Inspectori ai Direcţiei Sanitar Veterinare, însoţiţi de poliţişti, s-au deplasat astăzi la Sudiţi pentru a verifica un punct de lucru unde existau indicii că se desfăşoară o activitate neînregistrată sanitar veterinar.
La faţa locului s-a constatat că societatea se ocupa cu creşterea de reptile din specia vipere, fără a avea autorizaţie de funcţionare a exploataţiei conform prevederilor sanitar veterinare în vigoare.
Administratorul a fost amendat cu 40.000 de lei şi înştiinţat de obligativitatea depunerii documentelor de autorizare a activităţii la sediul Direcţiei Sanitar Veterinare Ialomiţa, precum şi despre condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a se putea ocupa de creşterea viperelor, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Ha,ha,eu zic ca mai rai ca viperele sunt cei din parlament.Ce doamne iarta-ma ai cu omul daca creste si exploateaza reptile.!!Le este frica ca se inbogatesc mai repede ca ei peste noapte? Sa mearga inspectorii si in parlament ca acolo gasesc vipere cu doua picioare…..ha,ha, de-aia nu mergea economia tzari din cauza comunei Suditi. Ba ce legi mai avem !

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.