La Urziceni, “nicio lună fără o şedinţă extraordinară”

0

“Nicio lună fără o şedinţă extraordinară”- aceasta pare a fi deviza executivului de la Urziceni în 2009. Primarul Constantin Sava a convocat pentu luni, 23 februarie, o nouă şedinţă de consiliu, cea de-a doua extraordinara din anul în curs.
Pe masa de lucru a legislativului se vor afla două proiecte de hotărâre. Primul dintre ele vizează aprobarea veniturilor şi cheltuielilor evidenţiate în afara bugetului local pentru 2009 la un nivel de peste patru milioane patru sute de mii de lei.
Mai bine de patru milioane două sute de mii de lei  ar urma să fie utilizaţi pentru lucrările de modernizare  a drumului comunal 240, destinat traficului greu şi a reţelelor de canalizare din oraş. Aproape 14.000 lei, rămaşi neutilizaţi de anul trecut ar urma să fie folosiţi pentru continuarea proiectelor de mediu aflate în derulare.
Membrii legislativului vor trebui să se pronunţe şi asupra oportunităţii folosirii temporare a fondului de rulment pentru acoperirea golurilor de casă provenite din decalajele între veniturile şi cheltuielile anului 2009.
Tot în şedinţa de luni se aşteaptă şi aprobarea componenţei comisiei de evaluare pentru achiziţia publică de servicii cu titulatura ,,Modernizarea reţelelor de canalizare din municipiul Urziceni’’.

Robert Viorel Dinca

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.