Lege degeaba

3

Legea pentru acordarea indemnizaţiei de creştere a copilului a fost adoptată cu greşeli gramaticale şi este inaplicabilă. Aprecierea aparţine deputatului liberal din colegiul unu Feteşti -Ţăndărei şi a fost făcută în cadrul emisiunii Agenda Publică de la Radio CAMPUS.
Cristina Pocora spune că legea adoptată ieri face referire la instituţii care nu există în România, ceea ce va bloca aplicarea actului normativ.
Parlamentarul liberal de Ialomiţa a mai spus că guvernul are obligativitatea ca la elaborarea legilor să respecte o tehnică legislativă privind impactul bugetar, social şi economic, aspecte pe care le ignoră în mod curent.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Asta e gluma saptamanii, o doamna al carei blog contine o frumoasa colectie de greseli de toate felurile se plange de ceilalti semi-analfabeti din Parlament.

  2. Arata-mi mie un roman care a votat altfel decat tinandu-se de nas. Normal ca nu, politicienii romani de dupa 1990 sunt o gluma proasta. Acum imi pun sperantele in Dan Diaconescu. Asta e inca o gluma proasta.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.