Legea grătarelor

4

Legea picnicului impune amenajarea unor locuri speciale în care cetăţenii vor putea prepara bucate pe grătar.
Votată în urmă cu două săptămâni, legea care urmează să fie publicată în Monitorul Oficial la începutul săptămânii viitoare prevede ca spaţiile din zona blocurilor de locuinţe să fie interzise grătarelor.
Directorul Poliţiei Locale, Laurenţiu Abaza, spune că amenzile pentru nerespectarea noii legi sunt cuprinse între 300 şi 3.000 lei.
În municipiul reşedinţă, administraţia locală se va ocupa de amenajarea unor spaţii cu toalete ecologice, locuri de parcare şi marcaje pentru zonele unde vor fi amplasate grătarele.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următor

4 comentarii

  1. NU EXISTA ORAS MAI SUPUS UNOR REGULI NENOROCITE SI DICTATE DE UN SINGUR OM CARE ESTE SI MOLDOVEAN. ABAZIA(SLOBOZIA) ESTE SINGURUL ORAS CARE NU ARE UN OBOR (VA ROG SA MERGETI DUMINICA LA CALARASI).AVEM DAR SE VIND NUMAI LEMNE,SINGURUL ORAS IN CARE POTI LUA AMENDA DIN ORICE POZITIE CIRCULATIE ,GRATARE ,ETC ETC ,SI TE MAI MIRI IONASCULE DE CE NU TE MAI VOTEAZA LUMEA?

  2. nu avem obor pt ca s-a pus contra musiu puia-K, man! la cat de prosti, nesimtiti si tupeisti sunt 3/4 dintre soferi, cred ca ar trebui cineva sa le ia la toti permisele! pietoni, tata, pietoni e ma bine decat contravenienti la volan!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.