Let’s do it Ialomiţa

7
Proiectul de voluntariat prin care întreg teritoriul ţării va fi curăţat de gunoaie, a prins contur şi în Ialomiţa.
Let’s Do It România, a adunat până în prezent peste o sută de voluntari ialomiţeni care în data de 25 septembrie, vor parcurge cele 15 trasee care străbat judeţul şi vor curăţa gunoaiele aruncate la întâmplare.
Coordonatorul proiectului pe judeţul Ialomiţa, Letiţia Petcu a declarat că acţiunea se bazează pe voluntariat, şi atinge toate ramurile sociale, de la elevi până la cadre didactice si autorităţi locale, pentru ca toţi suntem generatori de gunoi menajer.
Coordonatorul judeţean de voluntari, Adina Lambru a mai precizat că şi la acest moment se lucrează la catagrafierea judeţului, iar cele mai multe gunoaie au fost descoperite în zonele localităţilor Ţăndărei, Gheorghe Doja, Miloşeşti, Traian.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. Minunat, acu’ sa vedem daca si poporul rom se implica, in caz contrar trebuie accelerat procesul de redenumire a acestora in tigani, ca tot nu incearca sa preia lucrurile pozitive.

  2. Apropo de rromi. Se va face curatenie dupa ei cand vor termena si sarbatoarele di la Tandarei, unde ei toi, au venit de la Anglia, Spania, Italia sa ne simtem bine ca la noi criza nu se simte.

    In atentia doamnei Letitia Petcu: sa incercati sa cautati gunoaie si pe langa lacuri, Ialomita, si Dunarea si sa nu va speriati de ce veti gasi pe acolo.

  3. Am cautat si pe langa lacuri, Ialomita, Dunare si chiar e de speriat ce am gasit pe acolo…Multumim de sfaturi si asteptam sa ne semnalati si alte locatii cu gunoaie.

  4. Sa dati vina pe populatia de etnie roma, pentru mizeria de langa casa, e semn clar ca ,, Hotii striga hotii“. Un distins profesor de limba romana, caruia nu/i dau numele din consideratie pentru elevii care au avut ce invata de la el, m/a surprins intr/o deplasare, cum a aruncat un PET pe usa microbuzului, in fata unui magazin dintr/o comuna, pe motiv ca unii sunt platiti sa stranga mizeria de pe strazi, adica si de pe urma lui. Intr/un alt exemplu, o persoana harnica dealtfel, iar nu ii dau numele pentru ca imi este apropiata prin alianta, dupa ce a facut curat in casa, a luat punga de gunoi in masina, si pe drumul spre tara, a aruncat/o pe marginea carosabilului, din mers… nu ma intrebati de ce, ca nu am reusit sa aflu logica acestei doamne. Cele doua exemple sunt dovada ca nesimtirea si lipsa de consideratie fata de ceilalti, nu tin de cat de scolit sau bine imbracat esti.

  5. Am zis de rromi fiindca se apropia la Tandarei ziua Crucii. Asa stiu si eu cazuri in care profesor cu renume mondial, arunca florile din glastre direct pe geamurile de la etaj, si alte si mai cate. Toti suntem de vina, si nici acum in ceasul al 13-leanu ne educam macar copii.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.