Liceul Pedagogic din Slobozia este în doliu

12

Duminică dimineaţă, învăţătoarea Cornelia Cilibeanu s-a stins din viaţă după o lungă suferinţă.
Directorul unităţii şcolare, Maria Ionaşcu, spune că doamna Cilibeanu a predat timp de 30 de ani la catedra instituţiei şi a pregătit cu aceeaşi dragoste toate generaţiile de elevi pe care le-a avut.
Decesul învăţătoarei Cornelia Cilibeanu este a doua pierdere din colectivul profesoral al Liceului Pedagogic din Slobozia, după ce anul trecut, în luna noiembrie, s-a stins profesorul Oliviu Vlădulescu.
Alexandra ALEXE, www.radiocampus.ro

12 comentarii

 1. Dumnezeu sa o odihneasca! A fost un om extraodinar.
  Ma mandresc cu faptul ca i-a calauzit pasii fiului meu, in anii in care i-a fost invatatoare.
  A fost invatatoare, confidenta si o buna prietena.
  Daca azi sunt o mama fericita pentru drumul urmat de fiul meu in viata, asta se datoreaza si acestui OM de inalta valoare morala.
  Condoleante familiei.

 2. Dumnezeu sa o aiba in paza .A fost un om de o mare valoare si o invatatoare foarte buna.Rar se mai intilnesc oameni asa devotati meseriei pe care o fac.
  Condoleante familiei.

 3. vocea lui marin cornea si lui ioana cornea cu cintecul pana pana galbena piri piri galbena care l-am auzit prima data la o matusa si prin cintecul acesta la-am cunoscut dar vocea d-voastra nu a mai fost auzita si plus de astaam stat de vorba cu sotia d-voastra si m-ia placut de ea viorica cornea care la actualul timp locieste in slobozia ialomita sint o iubitore de muzica populara

 4. ma numesc sara georgiana imi place vocea lui marin cornea ffff mult si imi pare rau ca nu mai sunteti cu viorica cornea va pup la ravedere va iubesc fffff mult papa

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.