Licitaţii pentru reabilitarea drumurilor Axintele – Călăraşi şi Ciochina – Raşi

0

_DSC6494

Două drumuri judeţene vor intra la anul în reabilitare şi modernizare! 
Consiliul Judeţean Ialomiţa a finalizat procedurile de licitaţie pentru atribuirea lucrărilor de refacere a 12 Km din drumul judeţean 313, de la Axintele până la limita cu judeţul Călăraşi, şi pentru aproximativ 8 Km a drumului judeţean 306 A, de la Ciochina la Crunţi.
Preşedintele Silvian Ciupercă precizează că banii necesari pentru întocmirea documentaţiilor necesare celor două obiective au fost prevăzuţi în bugetul din acest an:
audio Silvian CIUPERCA
În urma procedurilor de licitaţii, primul clasat, un constructor din Italia a fost descalificat pentru că a refuzat să prezinte oferta tehnică a lucrărilor. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ştefan Muşoiu, precizează că ambele obiective au fost atribuite unor firme din Ialomiţa, iar lucrările au fost adjudecate la valori de 70 şi 77% din costurile estimate:
audio Stefan MUSOIU
Firma care s-a situat pe primul loc a contestat licitaţiile organizate de Consiliul Judeţean Ialomiţa, iar Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor va analiza reclamaţiile. Cu toate acestea, pe 8 decembrie este programată semnarea contractelor de atribuire a lucrărilor către OYL Company Holding AG SRL şi Drumuri şi Poduri S.A.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.