Liga a patra – etapă cu scântei

0

foto: Florin Floreanu

Clasament neschimbat în Liga a patra de fobal, unde etapa a şasea s-a dovedit una extrem de agitată. Liderul la zi, Recolta Gheorghe Lazăr îşi păstrează supremaţia după ce sâmbătă a câştigat cu 2-1 meciul jucat acasă contra Victoriei Munteni Buzău, iar Voinţa Cocora a reuşit scorul etapei : 10 – 0 acasă cu Spicul Colilia.
Victoria Ţăndărei s-a impus acasă în faţa Recoltei Gheorghe Doja cu 6-3, spre deliciul suporterilor gazde.
Unirea Manasia a câştigat şi ea meciul disputat la Urziceni cu FC Răduleşti. Singura necunoscută în cazul acestei partide este scorul final, în condiţiile în care meciul a fost întrerupt în minutul 67, la scorul de 1-0. Momentul l-a avut ca protagonist pe antrenorul oaspeţilor Marian Balica, trimis în tribune de către centralul partidei şi care a decis să-şi retragă echipa de pe teren.
Este de aşteptat ca în urma şedinţei Comisiei de disciplină a AJF Ialomiţa, echipa din Răduleşti să piardă cu 3-0 meciul şi în plus să fie amendată cu trei puncte şi o penalitate sportivă de 500 de lei.
În celelalte partide ale rundei s-au înregistrat următoarele rezultate: Voinţa Reviga – Viticola Agrofam Feteşti 1-2, Unirea Griviţa – Abatorul Slobozia 3-4, AS Căzăneşti – CS Amara 3-0.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.