Locuitorii din Brancoveni au ramas fara apa in fantanile din gospodării

1

Daca pe timpul verii oamenii au dat vina pe seceta, acum ei cred că izvoarele care alimentau fântânile lor au fost captate de puţurile de mare adâncime forate pentru oraş. De aproape un an, locuitorii din Brancoveni cumpără apă plată pentru băut, iar pentru animale aşteaptă ore în şir până când nivelul din puţuri mai creşte.
In lipsa apei, familiile tinere din Brâncoveni se gândesc să părăseasca localitatea. Cum localitatea aparţine de Dragalina, înfiintarea unui serviciu centralizat de furnizare a apei depinde de administraţia călărăşeană, ceea ce îndepartează şansele de includere a comunităţii in zona periurbană a oraşului Slobozia. Deocamdată, puţurile forate de municipalitate nu sunt date in exploatare. 

Clementina Tudor

1 comentariu

  1. Buna seara.Nu este o noutate ca autoritatile nu se inplica.De cand nu mai apartinem de Ialomita,an sat e din ce an ce mai rau.Parintii mei au ramas an sat ,cat despre fam.tinere,parasesc satul ca nu au nici un viitor.Nu au medic,scoala e antru-n stadiu rau,gradinita la fel,cine ar vrea sa-si creasca copii an sat?doar cei care nu au o poarta de iesire.Puturile?eu nu cred ca or sa faca ceva.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.