Locuitorii din Gura Ialomiţei şi Luciu au fost duminică în sărbătoare

3

foto: Florin Floreanu

De ziua comunei, localnicii şi autorităţile locale l-au sărbătorit pe nea Mitru Iosif, în vârstă de 100 de ani, iar zeci de cupluri căsătorite de peste 50 de ani au fost premiate.
audio Gura Ialomitei
Căminul cultural de la Gura Ialomiţei a fost duminică înţesat de lume. Oamenii au roit în preajma decanului de vârstă al comunei, Iosif Dumitru, pe care l-au numit bunicul satului…
La 100 de ani, nea Mitru împărtăşeşte crezul că secretul longevităţii este munca. Dacă în primăvară a mai fost la treburile câmpului, pentru anul viitor a pus sapa în cui şi are plan să se ocupe de via din gospodărie.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

 1. La Multi Ani, nea Dumintru! La Multi Ani celor care au trecut de 50 de ani de casnicie! La Multi Ani, Gura Ialomitei!
  Duminica a fost o adevarata sarbatoare in sufletele celor care au fost prezenti in sala Caminului Cultural din Gura Ialomitei!
  A fost o zi in care emotia oferita de minunatele momente de istorie, muzica si dans popular a fost simtita de toti cei care au avut inima deschisa!
  Felicitari domnule primar fiindca ati gandit o astfel de manifestare!
  Multumim oaspetilor ce ne-au onorat cu prezenta si cu sufletul pus in cuvintele rostite in fata noastra!

 2. FELICITARI D-le PRIMAR LAMBRU Cristinel , pentru cea mai frumoasa ZI a loc.GURA IALOMITEI . Va doresc ANI MULTI si FERICITI la intreaga COMUNITATE – si sa fiti PRIMAR in comuna pana la PENSIE .

  Cand ma uit departr-n zare ,
  Ma ajunge-un dor .
  Cand vad pasari calatoare
  Tare as vrea sa zbor.
  La Lunca Dunarii -n vale
  As vrea sa ma duc .
  In SATUCUL dintre ape unde am crescut .
  Sa-mi vad satul si campia
  Sa vad DUNAREA ,
  Pe PARINTII mei batrani ca m-or astepta .

  Cu greu pot sa cred ca din 04.05.2012 ma mai asteapta numai TATA -Gh BERBEC (Busoi)-acesta a fost si motivul pt care NU am venit la SARBATOARE – mi-ar fi placut sa-i vad pe amandoi primind importanta DIPLOMA de 56 ani de CASNICIE dar DUMNEZEU asa a decis ,ca MAMA mea sa plece si sa ne urmareasca din CER. Ne vom intalni in 2013 cu siguranta . Cu mult respect pt TOTI -Victoria Berbec VLASE ,fiica a satului si solista a cantecului dunarean-dobrogean.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.