Locuri de muncă vacante

18

Ialomitenii aflati in cautarea unui loc de munca au la dispozitie 126 de slujbe vacante pe teritoriul judetului.
Cele mai multe posturi, 66- sunt pentru muncitorii calificati. Astfel, pe piata muncii se cauta confectioneri, 12 la Slobozia si 5 la Urziceni, 9 soferi: 7 la Slobozia si 2 la Urziceni,  9 vanzatori, 5 lacatusi, 3 tamplari,  4 agenti de paza la Urziceni si 3 la Slobozia, 3 operatori statie pentru GPL in Slobozia, 2 instalatori, si cate un brutar, bucătar, ajutor bucatar, dulgher, electrician la Slobozia si Urziceni, montator rigips, stivuitorist si zidar.
De asemenea se cauta si 35 de muncitori necalificati, majoritatea pentru munci in constructii la Slobozia, Urziceni, Tandărei, Amara, Milosesti.
Cele mai putine sunt posturile pentru studii superioare, doua pentru asistent social si unul pentru sociolog, toate la Slobozia.

Clementina Tudor

18 comentarii

 1. Articolul e din 4 Septembrie 2008, crezi ca in 4 luni de zil mai sunt aceleasi posturi libere?

  Intra pe site-ul AJOFM Ialomita sa vezi lista “la zi” a posturilor de munca.

  Ma rog…. da la ce intrebari “negandite” se pun pe aici… cam greu sa va gasiti un loc de munca…

 2. Pentru toti cei care cautati de munca…
  Nu aici se cauta locurile de munca ci la AJOFM Ialomita.
  Mai ales ca nu lasati nici o modalitate de contact cu siguranta nu o sa gasiti de lucru.

 3. buna ziua as dori si io un nr de tel ca sa pot cere informatii despre locurile de munca ; sofer cat b experienta 4 ani,zidar eperienta ,montator rigips
  va multumesc

 4. Am aflat din surse sigure ca o firma di Calarasi,Valexim Center,vrea sa dea o mare pacaleala croitoreselor venite din Slobozia printr-o firma de recrutare.Au fost si la ITM Calarasi sa ceara ajutor dar nu se stie ce vor rezova pentru ca firma mai are antecedente.Cat de nedreapta este viata cand omul prefera sa faca si naveta numai sa aduca si el un venit in familie.M-am hotarat sa fac acest comentariu in speranta ca si alte persoane sa nu mai fie “tepuite”.

 5. telefonista diploma de agent DDD caut loc de munca va rog dati.mi un nr de tel .Si muncitor ne calificat nu.i o problema .De preferinta in ialomita Urziceni

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.