Love is all around: pe site-urile matrimoniale

0

foto: http://capturingsi.blogspot.com

Practica idilelor pe internet îngroaşă rândurile victimelor şarlatanilor sentimentali. O tânără din Craiova a fost escrocată săptămâna trecută de un ialomiţean, la Slobozia. Femeia de 35 de ani a fost sedusă de un necunoscut pe care a venit să-l întâlnească, încrezătoare într-o relaţie sentimentală de lungă durată. De la intenţie la faptă s-a dovedit a fi cale lungă. Tânăra a fost sedusă şi abandonată de amicul cunoscut pe site-ul de matrimoniale, iar pentru a se putea reîntoarce acasă a fost împrumutată cu bani de un vânzător de ziare.
Stelian Istrate spune că femeia a stat o noapte în sala de aşteptare după ce un tânăr care s-a recomandat Sandu a lăsat-o fără patru milioane de lei vechi şi bijuteriile din aur pe care le purta.
F A T A 1
Stelian Istrate a mai fost de-a lungul timpului martorul poveştilor de dragoste înfiripate între cei care îşi caută iubirea prin intermediul ziarelor sau revistelor pe care le vinde. Cu ani în urmă, o altă tânără a avut aceeaşi soartă ca femeia din Craiova.
F A T A 2
Cazurile de înşelăciune, fie sub pretextul premiilor câştigate la concursuri, fie sentimental, sunt tot mai frecvente, iar pentru identificarea rapidă a impostorilor poliţiştii vă recomandă să reţineţi semnalmentele acestora şi să apelaţi 112 în timp util.
Alexandra Alexe

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.