Managerii spitalelor la control. Nu si in Ialomita

0

Pana la sfarsitul acestei luni, toti managerii de spitale vor fi evaluati de echipe de control care vor aprecia activitatea manageriala desfasurata in ultimul an.

Din cauza unor neconcordante intre documentele depuse in mapele de apreciere, ministrul sanatatii a prelungit perioada de evaluare a conducatorilor de unitati spitalicesti pentru punctarea indicatorilor de performanta propusi cu cei realizati. 

La nivelul judetului Ialomita toti managerii de spitale sunt numiti interimar si nu au inca un contract de management incheiat, motiv pentru care niciunul dintre cei care conduc spitalele din judet nu a intrat in evaluarea nationala.  

Având în vedere procesul de evaluare din acest an, dar și deficiențele constatate în mai multe rânduri de echipe de control în activitatea unor manageri de spital, Ministerul Sănătății va initia o serie de discutii cu privire la modificarea legislației în ceea ce privește sistemul de numire și evaluare a conducerii spitalelor.

Modificarea legislatiei va permite si impune schimbarile politice asteptate inca de saptamana aceasta la nivelul institutiilor judetene.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.