Managerul spitalului judetean de urgente din Slobozia s-a resemnat: inevitabilul s-a produs

0

Conform comunicatului publicat pe siteul ministerului sanatatii, din Unitatea de Primire Urgente a spitalului judetean din Slobozia lipseau unele medicamente de prima interventie, din cei 3 medici radiologi, la serviciu a fost gasita o asistenta, iar la simularea făcută de comisia de control, medicul care era de serviciu la domiciliu s-a dovedit plecat din localitate. In opinia fostului manager, Andrei Tron, acesta este rezultat lipsei cadrelor medicale de specialitate.
In lipsa medicilor specialisti, cateva dintre sectiile spitalului judetean sunt ameninte cu desfiintarea. In aceste conditii, este periclitata si functionarea spitalului la nivel de unitate de prima urgenta. Medicul Andrei Tron spune ca eforturile de mentinere a spitalului la standardele medicinei de urgenta sunt periclitate si de interesele politice:
audio andrei tron 
In conditiile in care medicul Andrei Tron a fost manager interimar, schimbarea lui se putea face prin inlocuire directa. Conform aliantei de la guvernare si a portofoliului pe care PSD il detine la sanatate, este previzibil ca noul manager al spitalului judetean de urgente din Slobozia va fi din randurile social democratilor.  

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.