Meci cu grad ridicat de risc la Urziceni

2
Meci cu grad ridicat de risc, sâmbătă seara, pe stadionul ,,Tineretului’’ din Urziceni! Partida din etapa a şaptea a Ligii 1, dintre Unirea Urziceni şi Steaua Bucureşti, mobilizează forţele de ordine care vor asigura desfăşurarea în condiţii de maximă siguranţă a spectacolului sportiv.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa va fi prezent în dispozitiv cu 120 de oameni, cărora li se vor alătura alţi 100 de la gruparea mobilă Ploieşti. Jandarmii vor fi sprijiniţi în misiunea lor de şaizeci de poliţişti, zece cadre de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Ialomiţa şi 120 de agenţi de pază de la firma cu care clubul organizator are contract.
Jandarmii vor fi organizaţi în patrule de ordine publică, prefiltre şi filtre, posturi de observaţie, cordoane de ordine şi rezerve de intervenţie.
De asemenea, se vor asigura măsurile de ordine în imediata apropiere a stadionului, iar în cazul tulburării ordinii publice se va interveni şi în interiorul arenei. Jandarmii aflaţi în dispozitiv vor acţiona pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pe traseele de deplasare a suporterilor, în zona stadionului şi pentru prevenirea săvârşirii unor fapte antisociale sau de tulburare a ordinii publice, atât înaintea începerii partidei, cât şi după terminarea acesteia.
Accesul în stadion va fi permis cu începere de la ora 18,00, iar primul fluier al partidei se va auzi la 20,30. Biletele de acces la meci vor fi distribuite la casele stadionului din Urziceni mâine, între orele 12,00 şi 17,00, iar în ziua meciului între 10,00 şi 17,00.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

2 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.