Medalie de bronz la scrimă

0

Echipa de sabie fete de la CSS Slobozia a obţinut medalia de bronz la campionatul naţional de scrimă, speranţe 12-15 ani. Competiţia s-a desfăşurat săptămâna trecută în Sala de sport a Liceului Al. I. Cuza şi a reunit 72 de participanţi de la cluburile: Steaua, Dinamo, Riposta şi CSTA din Bucuresti, CSS Unirea si CSM din Iasi, CSM Brasov si CSS Slobozia.
La proba individuală feminin, cea mai bună comportare au avut-o Diana Cruţu si Ionela Bănică, ocupantele locurilor 9, respectiv 14.
Pe echipe, Iulia Bănică, Diana Cruţu, Lavinia Popa şi Cristina Muşat au obtinut medalia de bronz, învingând în finala mică echipa de la Dinamo Bucuresti, cu 45 la 36. Câştigătoarea competiţiei a fost CSM Iaşi, iar pe locul doi echipa CSM Brasov.
La întrecerile dintre băieţi, nici un sportiv ialomiţean nu a reuşit accederea în finală. Claudiu Nenovici, Cristian Dumitru şi Ionuţ Popa s-au clasat pe locurile 9, 10 şi 11.
În proba de echipe- masculin, CSS Slobozia a ocupat locul 4 ratând în semifinale medalia de argint. Băieţii au pierdut cu 45 – 44 intalnirea cu CSM Brasov, iar campioană la sabie baieţi a devenit echipa Steaua Bucuresti.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.