Monitorizare centre zonale de poliţie

0

Comisarul şef de poliţie, Viorel Ştefu, se ocupă personal de instruirea personalului din cele 7 secţii de poliţie înfiinţate luna trecută în judeţul Ialomiţa.

Centrele zonale de coordonare a activităţilor poliţieneşti din mediul rural au fost stabilite la Coşereni, Griviţa, Ion Roată, Jilavele, Slobozia, Stelnica şi Ţăndărei.
Până la 30 septembrie, secţiile de poliţie care vor concentra activitatea posturilor de poliţie din comune vor deveni funcţionale.
Comisarul şef Viorel Ştefu precizează că instruirea poliţiştilor privind modul de lucru şi de intervenţie a început ieri la Slobozia şi a continuat astăzi la Griviţa.
Măsura de reorganizare a poliţiei rurale în secţii zonale urmăreşte profesionalizarea serviciului poliţienesc şi asigurarea unei permanenţe în teritoriu. Activitatea de la posturile de poliţie existente la comune se va păstra într-un program de 8 ore pe zi de luni până vineri şi va fi asigurată de un singur agent. Ceilalţi vor patrula în toată zona arondată secţiei şi vor asigura turele de noapte.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.