N-a fost cu noroc

9

Cinci absolvenţi de clasa a XII-a din Ialomiţa au fost eliminaţi ieri din examenul de bacalaureat. Ei au fost prinşi copiind la proba scrisă de limba şi literatura română.
Dacă mai vor diplomă de bacalaureat, cei cinci magnifici au de aşteptat până la sesiunea din toamna anului viitor, pentru a susţine din nou examenul de BAC.
Doi elevi au fost eliminaţi din centrul de examinare de la Liceul de Arte, unul de la Colegiul Naţional Mihai Viteazul iar alţi doi de la Sfânta Ecaterina din Urziceni.
În judeţ, sălile de examen nu au fost prevăzute cu camere de luat vederi, iar elevii au fost supravegheaţi doar de profesori. În ţară, totalul elevilor eliminaţi din examen la prima probă scrisă a bacalaureatului se ridică la peste două sute.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

9 comentarii

  1. Despre elevii de la arta, care au primit, in loc de T1, T2, la matematica, stie cineva ceva? Dar despre faptul ca vor fi corectate, asa cum au fost scrise, cu subiectele de uman, rezolvate de elevi de la real, ati aflat? Unde este egalitatea de sanse? Sau corectitudinea? Bine ca avem camere de luat vederi!!! Eu as zice ca n-ar strica o ancheta…

  2. @Neculai
    ai dreptate! in sala cu litera s, la liceul de arta, in care trebuia sa se dea m1 s-au dat subiectele pentru m2, iar doamna presedinta a comisiei a hotarat sa musamalizeze tot. ca sa-si pastreze ei scaunele portocalii nu mai conteaza nedreptatile la care sunt supusi copiii… in gorj au obligat, probabil, copiii sa dea declaratii, aici se musamalizeaza… asa educatie…

  3. @nosferatu Bai putza, te pricepi la limba romana. Iar la politica, sa ne dai si noua liceenilor lectii ca suntem morti dupa demagogi ca tine.

  4. Nu sefa de comisie este de vina, ea doar supravegheaza, nu se ocupa de multiplicarea si distribuirea subiectelor. Nu mai vorbiti aiurea.

  5. cei care ar trebui sa raspunda, tac chitic…”Gura Ialomitei”…la fel…poate ar trebui sa anuntam pe la Cancan sau Click…ar fi mai operativi si chiar ar cerceta

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.