Na, că-i place!

14
Preşedintele PDL Ialomiţa este onorat de declaraţia făcută de parlamentarul Cristina Pocora, care îl consideră prefectul judeţului.
În ultima conferinţă de presă susţinută la sediul Partidului Naţional Liberal, deputatul liberal de Ialomiţa a afirmat că Mădălin Teculescu nu i-a nici o decizie la nivel de judeţ până nu se consultă cu Marinică Cazacu, acesta fiind adevăratul Prefect în judeţ.
În replică, Preşedintele PDL, o invită pe Cristina Pocora la o… discuţie lămuritoare:
Pe aceeaşi temă, prefectul Mădălin Teculescu a refuzat să facă vreun comentariu.
Săptămâna trecută, Cristina Pocora a declarat că nu va mai participa la nici o acţiune iniţiată de Madalin Teculescu pentru că nu face decât exerciţii de imagine, şi că adevăratul prefect al judeţului este preşedintele filialei PDL Ialomiţa, Marinică Cazacu.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

14 comentarii

 1. Imi poate spune d-nul Cazacu cind va demisiona din calitatea de consilier al Consiliului Judetean Ialomita sau de director al CN Postei Romane ??? Cele doua functii sunt incompatibile si trebuie sa returneze banii primiti ilegal ! Probabil ca s-a sfatuit cu d-nul Paros , care ingroasa obrazul si primeste in continuare indemnizatia de consilier ,oare cine ar trebui sa se sesizeze ?

 2. Bunul simt ar fi trebuit sa se sesizeze. Dar ce politician roman are asa ceva? Soriciul gros e conditie de baza in fisa postului. Nu-i asa domnilor (si doamnelor) politicieni? Pe tema asta ar putea s-o intrebe cineva ce doamna cea galagioasa care a pornit tot deranjul asta ce sume mai incaseaza activand prin diverse CA. Sunt foarte curios cu cat isi vinde competentele.

 3. Despre madam pocora, of course. In aceeasi ordine de idei: daca stam si analizam bine initiativele parlamentare si luarile de pozitie ale dansei, o sa observam ca TOATE par dictate de psd. Ha, ha, ha.

  • mike, nu stiu cum defineste DEX cuvantul TALIBAN, dar stiu sigur ca tu esti dintre aia care si-ar pune o centura cu dinamita la brau pentru base si clica lui.

   si ca sa revin on topic, spune-mi cateva initiative parlamentare ale lui panturu. multumesc.

 4. Deci asa fac pedelistii domne, cand au cumul ilegal de functii : Hahaha.

  Interesant, lumea moare de foame si frig, iar voi “hahaha”.

  De asta va iubeste lumea ca sarea in ochi.

 5. toti membrii pdl incalca legea. toti sunt si consilieri si au si alte functii desiiiiiii, exista lege pentru asta (Legea 161/2003 art.88), dar cine si ce sa le faca daca ANI nu le face nimic.

 6. Pentru gura presei: in postul ce se comenteaza nu-i vorba de panturu, ci de pocora: daca vin si io si-ti cer initiative ale lui neacu…unde ajungem?
  Pentru medellin: de ce nu recunosti ca esti psd-ist?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.