“Nebunii nu sunt internaţi, nebunii fac politică”

1
Primarii ialomiţeni i-au îndemnat pe parlamentarii ialomiţeni să se apuce serios de treabă şi să aducă bani în judeţ.
La întâlnirea intermediată de prefectul judeţului, edilii prezenţi au expus celor doi deputaţi, Marian Neacşu şi Tudor Panţuru, problemele pe care le au în teritoriu din cauza războaielor politice purtate  la nivel înalt.
Primarul din MOVILA, Valeriu Mihai, spune că în funcţie de culoarea politică pe care o are edilul unei localităţi, le intra sau nu bani în buget pentru dezvoltarea comunei, lucru total anormal:
Primarii mai reclamă că Ialomiţa se numără printre cele mai sărace judeţe din ţară, însă în statistici figurează printre cele mai bogate, acesta fiind unul dintre motivele pentru care pierd punctaje la proiectele de dezvoltare importante.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

1 comentariu

 1. cum sa nu iesim bine la statistici?
  suntem cei mai tari la statistici. faci ce vrei cu statisticile, le intorci pe toate partile, scoti ce nu-ti convine din ele, si gata, judetu sta bine, nimeni nu fura, apa e potabila ( inca nu a murit nimeni, cel putin dovedit ), banii la buget merge, politia isi face treaba ( auzi la ala, “si camatarii e oameni, de ce ar fii interlopi” – inca sunt socat ).

  tara asta e condusa dupa statistici, insa statisticienii sunt niste bieti amatori care trebuie sa declare ce le zice sefu. cel putin in ialomita sunt convins ca metehnele de pe vremea PCR-ului ( am dublat productia, am facut si-am dres, am depasit planul la hectar ) s-au transmis mai departe.

  sau….

  cineva fura de rupe.
  ( mike, de aici te las pe tine )

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.