Nicio zi fără accidente

0
Marţi, în jurul orei 16, Poliţia Oraşului Ţăndărei a fost sesizată că pe raza localităţii Luciu, s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti, cu privire la împrejurările producerii accidentului, s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 27 de ani din Galaţi se deplasa la volanul unei autoutilitare, a accidentat un minor de 4 ani, din localitate, care s-a angajat fără să se asigure în traversarea străzii. În urma accidentului, copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, în vederea acordării îngrijirilor medicale, iar pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal.
Un alt dosar penal a fost întocmit unui tânăr de 24 de ani din Slobozia, care a fost oprit în trafic de poliţiştii slobozeni, la o oră după miezul nopţii de marţi spre miercuri. Poliţiştii i-au solicitat conducătorului auto documentele personale şi ale vehiculului, iar acesta a declarat că nu le are asupra sa, fiind necesară consultarea bazei de date a poliţiei, şi mare a fost surpriza oamenilor legii când au descoperit că bărbatul are permisul de conducere suspendat, din data de 12 octombrie.
Acum şoferul inconştient şi-a prelungit perioada de suspendare a permisului, şi, în plus, are dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.