Oficiile poştale nerentabile se vor restructura

1

Toate oficiile poştale nerentabile din judeţ se vor restructura şi se vor transforma în ghişee poştale.
Măsura este consecinţa directă a pierderilor pe care le înregistrează compania naţională, prin concurenţa directă la serviciile poştale şi prin reducerea numărului de beneficiari.
Directorul Oficiului Judeţean al Poştei Române precizează că pentru reducerea pierderilor mai multe oficii locale s-au redus la activitatea de ghişeu poştal, ceea ce presupune restructurarea unor posturi. Marinică Cazacu spune că este cazul comunităţilor din Cocora şi Balaciu, iar măsuri similare se vor mai lua la Amara şi Miloşeşti.
Tot pentru reducerea pierderilor, din vara anului trecut, cei 700 de poştaşi din Ialomiţa stau câte două zile pe lună acasă, în libere neplătite.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Pai daca serviciile postale sunt pe planu 10, cum sa nu mearga in pierdere Posta Romana. Te duci cu un colet la posta, sau ai un mandat de ridicat si stai cate o juma’ de ora la coada iar in fata ta sunt vreo 10 batranei cu facturile de gaze si curent in mana. Asta la un ghiseu pt ca in Posta Romana se lucreaza doar la un ghiseu, chiar daca la al doilea ghiseu este o doamna care invarte niste hartii si se face ca munceste cu geamul inchis, parca in ciuda clientilor. Si cand te gandesti ca Posta Romana este singura companie din tara autorizata de ANCOM sa presteze servicii incluse in sfera serviciului universal (adica prestarea serviciilor postale la cele mai mici preturi si in cel mai indepartat colt al tarii) !?
    Astea sunt serviciile favorizate de statul roman. De ce nu ar stimula o firma de curierat care lucreaza mult mai profesionist ? Marinica stie …

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.