Orban in inspectie

0

Multumire maxima pentru ministrul transporturilor la inspectia drumului Slobozia-Drajna. Dupa o discutie lapidara privind termenul de executie si stadiul lucrarilor, Ludovic Orban a apreciat ironic ca, datorita caii de acces catre Autostrada Soarelui,  Slobozia devine buricul universului:
audio ludovic orban 1

Inaugurarea fara pamblica a prilejuit insa discutii privind controlul traficului greu pe principalele drumuri nationale din judet, aglomerate peste masura in weekend din cauza restrictiilor de circulatie a camioanelor pe autostrada Soarelui. Orban sustine ca toate transporturile vor trece prin filtre de control astfel incat sa nu mai depaseasca limita admisa pe carosabil:
 audio ludovic orban 2

In prezent, Romania este singura din tarile membre ale Uniunii Europene, fara restrictie totala in zilele de sambata si duminica la circulatia camioanelor. Dirijarea acestora numai pe anumite segmente de drum provoaca stricaciuni majore in carosabilul suprasolicitat: 
audio ludovic orban 3

Valoarea contractului de consolidare si refacere a sistemului rutuer intre Slobozia si Drajna este de 25 de milioane de lei noi fara TVA iar pentru cele 5 procente nerealizate din lucrare, perioada de executie a fost prelungita pana la 31 august. Podul rutier a ramas insa in afara proiectului si in responsabilitatea primariei Slobozia si a Drumurilor Nationale.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.