Papa Noel trânteşte uşa în nas jurnaliştilor

3

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Ialomiţa a trântit uşa în nas jurnaliştilor de la Radio Campus şi Realitatea TV, interesaţi de cum vor fi asigurate locurile de muncă salariaţilor de la Spitalul Ţăndărei.
Asaltat de asistentele şi infirmierele rămase pe drumuri de la 1 aprilie, Dan NOEL s-a enervat din cauza prezenţei reporterilor şi a împiedicat pătrunderea acestora în secretariatul instituţiei, trântindu-le uşa în faţă.
Săptămâna aceasta, cadrele medicale de la spitalul Ţăndărei au venit zi de zi la Slobozia pentru a afla care le este noul loc de muncă, promis prin redistribuire de Ministerul Sănătăţii. Femeile spun că prezenţa lor a fost ignorată total: “sindicatul ar fi trebuit sa ne puna la dispozitie un jurist, sa putem sa vorbim, sa intrebam; avem o gramada de nelamuriri. Ce facem? Nu stie nimeni nimic, nimeni nu ne raspunde la intrebari. Suntem intre partide: directia este cu PDL-ul, spitalul judetean cu PSD-ul. Suntem ca niste mingi de ping-pong, ne plimbam de colo-colo. Directorul nu ne-a bagat in seama, a avut audienta alaltaieri si a plecat de la orele de audienta si s-a dus la un simpozion. Noi suntem nimicuri, cantitati neglijabile…”.
După două ceasuri de aşteptare, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Ialomiţa au catadicsit să afişeze o listă prin care s-a aprobat redistribuirea la Slobozia a numai 10 cadre medicale, din totalul de 116 salariaţi ai spitalului Ţăndărei, fara sa se precizeze criteriile dupa care au fost selectionate acestea.
Dintre cele 10 cadre medicale preluate de spitalul judeţean de urgenţe, două sunt medici, iar celelalte 8 – asistente şi infirmiere.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

foto: Independent

3 comentarii

  1. cum aceasta fotografie este de la o dezbatere organizata de asociatia Oameni pt Oameni, le indreb pe doamnele presedinte, de ce nu au initiat o dezbatere similara si la Tandarei, pe tema inchiderii spitalului??? tema nu cadreaza in statutul civic al asociatiei??? sau nu se pliaza pe interesul pdlului???

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.